

$\underline{\underline{Mi}}$ niaturised $\underline{\underline{Ro}}$ botic systems for holistic in-situ $\underline{\underline{R}}$ epair and maintenance works in restrained and hazardous environments

M6 PROJECT MEETING (Official)

Date : **25-26 July 2012**

Time : **08:30 a.m.**

Venue : intelligeNDT Systems & Services GmbH

Paul-Gossen-Str. 100

91052 Erlangen – Germany

Wednesday 25 July

08.30 (15 mins)	Morning tea / coffee	
08.45 (5 mins)	Welcome (UNOTT)	
08.50 (15 mins)	Introduction (PTA, Prof. Vincenzo Nicolò)	
Technical Review		
09.00 (20 mins)	WP2: Architecture of MiRoR Platform (Tekniker)	
09.20 (20 mins)	WP3: Design & Construction of Mini-RoboMach (UNOTT)	
09.40 (20 mins)	WP4: MiRoR Intelligent Control System (IPA)	
10.00 (20 mins)	Tea / Coffee break	
10.20 (20 mins)	WP5: MiRoR Performance Prediction (ETHZ)	
10.40 (20 mins)	WP6: Demonstration of MiRoR System (RR)	
11.00 (1 hour)	WP1: Project Management (UNOTT)	
12.00 (1 hour)	Lunch	
WP Group Meetings		
13.00 (3 hours) 15.00 Tea / Coffee break (15mn)	WP Group meetings (WP2-WP6) Parallel discussions on each WP in groups. Each group is lead by WP leader who is responsible for preparation of group meeting agenda and definition of partners involved. Link call is recommended in advance. Finally, ToDo actions plan for the next period is determined individually for each WP and the actions that bound together different WPs are recognised.	
16.00 (45 mins) 16.45	Summary of the group meetings (WP2-WP6) ToDo actions plans related to the appropriate WP and the actions that bound together different WPs are presented by WP leaders. Close	
	CIUSE	



Thursday 26 July

8.15 (15 mins)	Morning tea / coffee	
Exploitation Strategy Seminar		
8.30 (1 hour)	 Ice breaking Welcoming the participants (by the Host organisation, by the Expert and by the PO/PTA) Introducing the ESS agenda with methodology and objectives (by the Expert) Signing the Confidentiality Agreement (by the Expert and the Project) Introducing the participants (by the Project) Presenting a detailed analysis of the final results of the project (by the Coordinator) 	
9.30 (1 hour)	 Achieving Project Goals (by the Expert) Building a successful exploitation Team Discussing the contribution-benefits matrix (with the Project) 	
10.30 (15 min)	Tea / Coffee break	
10.45 (1 hour 45 min)	 Towards Capitalization Strategy (by the Expert)- part 1 Carrying out the PESTLE analysis (with the Project) Completing the priority map (with the Project) Capitalization principles and concepts 	
12.30 (15min)	Lunch	
13.15 (45 min)	 Towards Capitalization Strategy (by the Expert)- part 2 Guidelines for the preparation of the capitalization strategy Capitalization plan: structure and contents 	
14.00 (1 hour)	Strategies for managing Intellectual capital & IPRs (by the Expert) Understanding Intellectual Capital Strategic vision of Intellectual Capital IPR assets in technology transactions Valorisation & Value of Intellectual Capital Value definition and calculation methods applied About licensing and contractual issues Qs&As (by the Project)	
15.00 (30 min)	Drafting a PUDK according to the contractual obligations of FP7 (by the Expert and the Project)	
15.30 (30 min)	Wrapping up & Sharing Recommendations (by the Expert) Closing Remarks(by the Host Organisation)	
16.00	Close	